Vliegveld Zaventem

Welkom op de informatiepagina over vliegveld Brussel Zaventem. U vind hier diverse actuele informatie over vliegtijden, parkeren en de bereikbaarheid van het vliegveld Zaventem. Vliegen vanaf Brussel is namelijk goed te doen vanuit Nederland en vaak een stuk goedkoper dan een Schiphol Amsterdam. Voor meer informatie over het vliegveld, het bestellen van uw goedkope vliegtickets bent u hier op het juiste adres. Bij een aankomst Zaventem Airport kan je met de auto snel op diverse locaties parkeren. Ook met de trein naar Zaventem Brussels Airport is een mogelijkheid.

Over vliegveld Zaventem

Het vliegveld Zaventem wat oorspronkelijk als militair vliegveld is begonnen in 1914 is inmiddels de grootste luchthaven van België. Met meer dan 17 miljoen reizigers per jaar en diverse Europese prijzen voor beste vliegveld van Europa is vliegveld Zaventem een luchthaven waar uw vakantie heerlijk kan gaan beginnen. Sinds een paar jaar is de naam veranderd van vliegveld Zaventem naar Brussels airport om internationaal de luchthaven meer op de kaart te kunnen zetten. Met diverse aankomst & vertrekhallen en een duidelijke ruime indeling is het een vliegveld wat niet voor niets in de prijzen valt elk jaar. Ondanks dat het een groot vliegveld te noemen is, valt het massale toch wel mee. Hierdoor is het ook voor de zakelijke reiziger een ideale vertrekhaven.

Zakelijke reizigers

Voor de zakelijke reiziger kunt u eenvoudig online al terecht op de officiële website van Brussels airport. U kunt hier eventueel rechtstreeks de tickets boeken, een hotel in de buurt vinden en alle actuele praktische informatie. Mocht u een zakelijke lunch willen reserveren, conference rooms of een hotel willen combineren met een vlucht. Alles is mogelijk op vliegveld Brussel Zaventem voor een aantrekkelijk tarief.

Brussel airport parkeren

Met meer dan 10.000 parkeerplekken in de direct omgeving van het vliegveld kunt u altijd wel een plekje reserveren. We adviseren u wel om ruim van tevoren uw parkeerplek al te reserveren als u gebruik wilt maken van een van de bijzondere parkeerservices als de haal en breng/valet parking. Let op als u naar het vliegveld rijd en uw navigatie krijgt u niet op het adres ingesteld, gebruik dan de volgende instellingen: kruispunt A201/Vilvoordelaan te 1930 Zaventem. Hiermee komt u praktisch op het vliegveld aan, en kunt u van hieraf de borden volgen naar de parking van uw keuze. Zie meer informatie op aankomst-zaventem.be.